Categories: Uncategorized

Se luremusparkering nummer én

Dette skiltet sto på Holbergsallmenningen i flere månder. Likevel var det tillatt å parkere på deler av området. Først når det kom ytterligere to skilt trådte Bymiløetaten til og utstedte parkeringsgebyrer.

Parkeringsgebyr på Holbergsallmenningen 5. November

Det er ikke slik parkeringsgebyr skal brukes som verktøy for å regulere parkeringen i sentrum.

Økningen fra ét til tre skilt utløser parkeringsgebyr

Det bor og arbeider noe sånt som 40.000 mennesker på halvøyen Nordnes.

Velsignet er den som finner en parkeringsplass!

En gang tidlig høsten 2018 ble det satt opp et skilt på Holbergsallmenningen med teksten «Holbergsallmenningen stengt».

Holbergsallmenningen er det største området for parkering på Nordneshalvøyen. Det var satt opp stålgjerder på det meste av Holbergsallmenningnen som sperret for parkering.
Likevel var det en merkelig pussighet.

Et mindre område var fortsatt tilgjengelig for parkering. Området har plass til mellom ti og tyve biler.

Alt tydet på at det var helt legitimt å parkere på dette området på Holbergsallmenningen til tross for skiltet «Holbergsallmenningen stengt». Merkelig, men byråkratenes veier er uransakelige. Det står på skiltet at det er stengt. Samtidig er det tillatt å parkere. Forstå det den som kan.

Så kom mandag morgen 5. november

Grytidelig mandag morgen 5. november 2018 vekkes beboerne av en telefonsamtale fra Bymiljøetaten.

Uanstendige og mangler folkeskikk
Det er en skadefro kommunal stemme fra Bymiljøetaten i mobilen på nattbordet. Det er ennå mørk ute. «Du har nå fått 900,- i parkeringsgebyr. Om du ikke flytter bilen i løpet av kort tid blir bilen din tauet vekk. Det fører til at det påløper ytterligere store summer.» Den skadefro kommunale stemmen avsluttet med dette samtalen.
Slik oppførsel er uanstendig!
Denne framferden forteller om en Bymiljøetat uten folkeskikk.

Klærne kom på i en faderlig fart og ut døra bar det. Søvndrukkne tidlig enn mandag morgen møttes illsinte beboere på Holbergsalalmenningen. De flyttet sine biler til en tryggere havn mens edder, galle og forbannelse haglet over Bymiljøetaten. Raseriet boblet i beboerne på tradisjonelt erke-Bergensk vis. Et slikt overgrep aksepterer vi ikke!

Eneste forandring beboerne kunne se var at det satt opp ytterligere to skilt som signaliserte at det ikke kan parkeres på Holbergsallmenningen. Økningen fra ét til tre skilt om at området er stengt for parkering hjemlet altså at kommunekassa ble styrket med mellom ti og tyve tusen kroner. Samtidig ble et antall beboere nihundre kroner fattigere hver seg. Ikke minst var det en kommunal etat som fikk følelsen av at «det er min dag i dag».Kan du være så snill å dele dette i sosiale medier?

Kan du være så snill å dele denne siden med dine venner på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter og eller LinkedIn? Det tar kun et lite øyeblikk å dele denne siden. Om du deler oss med dine venner er vi kjempetakknemlig. At du deler oss betyr enormt mye. Bare slik kan vi fortsette å forbedre gratis innholdet som du får her. Serverplass med mye båndbredde er kostbart. Til godt arbeid trengs god motivasjon. Tusen takk for at du støtter oss slik at vi kan produsere enda mere kvalitets innhold for deg.

Få varsel om parkeringsfeller her

Klag på urettmessig parkeringsgebyr her

Deler av Holbergsallmenningen har vært tilgjengelig for parkering i anleggsperioden. Uten skikkelig forvarsel ble dette omgort og Parkeringsgebyr utstedt.

En etat med dårlig håndverk, dårlig kommunikasjonsferdigheter og feil holdninger

Slik fremferd forteller oss at Bymiljøetaten i Bergen leverer dårlig håndverk og er svært dårlige på kommunikasjon. Frem for alt har Bymiljøetaten uakseptabelt dårlige holdninger og mangler anstendighet. Fra disse erfaringene med Bymiljøetatene er det naturlig å sitere fra Arthur Arntzens første forelesning på Universitetet i Tromsø.

«Han har stort vett, men han mangler det lille vettet som skal styre det store vettet».

.

Comments are closed.

Recent Posts

Varsle om urettmessig parkeringsgebyr

Varsle om urettmessig parkeringsgebyr Send tekst, foto, video og eller Google Street View panorama slik at saken kan publiseres i det…

11 måneder ago

Parkeringsfelle er uverdig og uandstendig. Bymiljøetaten gjør ikke slikt. Hvor er folkeskikken?

Parkeringsfelle på Klosteret er den reneste pengemaskinen Slik lagde de parkeringsfelle: Først malte de kvite streker som markerte hvor du…

11 måneder ago

Bymiljøetaten svarer på ni spørsmål fra beboerne

Bymiljøetaten kommer beboerne i møte i kritikken om dårlig kommunikasjon   A. Hva slags service og kundekontakt er det Bymiljøetaten…

11 måneder ago

PRESSEMELDING: Utstedelse av feil parkeringsgebyr på Holbergsallmenningen

    Feil parkeringsgebyr på Holbergsallmenningen   Er det slik Bergen kommune behandler gode og trofaste kunder? Sovende beboere på…

12 måneder ago

Bymiljøetaten viser dårlig håndverk, dårlig kommunikasjon og dårlige holdninger

    Du må ikke tåle så inderlig vel den urett du påføres av Bymiljøetaten.     Dårlig håndverk, dårlig…

12 måneder ago

Bli varslet om nye parkeringsfeller og lureri

[mc4wp_form id="63"] Personvernerklæring

12 måneder ago